Nieuws

Kijk terug! | Atletiekspektakel NGA in Nijmegen

Veel nationale en internationale atletiektoppers streden zaterdag in Nijmegen voor een EK- of WK-limiet. De Next Generation Athletics (NGA) was daarmee ook een echt atletiekspektakel en Omroep Gelderland was er live bij. De wedstrijden terug kijken? Dat kan hier! © Renee Tijdink
NIJMEGEN - Veel nationale en internationale atletiektoppers streden zaterdag in Nijmegen voor een EK- of WK-limiet. De Next Generation Athletics (NGA) was daarmee ook een echt atletiekspektakel en Omroep Gelderland was er live bij. De wedstrijden terug kijken? Dat kan hier!
Aan de NGA doen jaarlijks diverse internationale topatleten mee. Zo liep in 2016 de Australiër Ryan Gregson in Nijmegen de limiet voor de Olympische Spelen. En normaal gesproken zou ook de Nijmeegse Susan Krumins, winnares van EK-zilver op de 10.000 meter, meedoen in haar geboortestad. Maar de atlete is ziek geweest en heeft daardoor teveel trainingen gemist. Ze was er zaterdag wel als supporter bij.
Dit jaar was de NGA extra bijzonder, want het evenement viel samen met de Nederlandse kampioenschappen para-atletiek, voor atleten met een beperking. 
Nieuwsgierig? Kijk dan hieronder de beelden terug!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!