Nieuws

Vierde aanhouding voor overval waarbij jongen zich verstopte op toilet

De inval in Kaatsheuvel waarbij de vierde verdachte van de overval in Zaltbommel werd opgepakt.
De politie heeft woensdag een vierde verdachte aangehouden voor een woningoverval in Zaltbommel in december vorig jaar. De 26-jarige man uit Tilburg werd aangehouden tijdens een inval in een woning in Kaatsheuvel. © Bart Meesters
De politie heeft woensdag een vierde verdachte aangehouden voor een woningoverval in Zaltbommel in december vorig jaar. De 26-jarige man uit Tilburg werd aangehouden tijdens een inval in een woning in Kaatsheuvel.
In de nacht van 1 op 2 december vielen gemaskerde mannen een huis aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel binnen. Een 15-jarige jongen sloot zich op in het toilet en waarschuwde zijn vader, terwijl de mannen geld eisten en dreigden met vuurwapens.

Klopjacht

De politie was snel ter plaatse en kort na de woningoverval werden twee verdachten van 24 en 25 jaar aangehouden, na een klopjacht op de A2.
Beelden van de arrestatie van twee verdachten, vrij snel na de overval. De tekst gaat verder onder de video.
Vierde aanhouding voor overval waarbij jongen zich verstopte op toilet

Zoektocht naar overvallers

De politie was de afgelopen maanden op zoek naar andere verdachten. In mei werd een 21-jarige Nijmegenaar aangehouden. De man uit Tilburg die woensdag werd aangehouden in Kaatsheuvel is de vierde verdachte.
Bureau GLD besteedde aandacht aan de woningoverval in Zaltbommel. Mede dankzij tips die binnenkwamen bij de politie kwam de aangehouden vierde verdachte in beeld.

Zie ook: