Nieuws

Arjan van der Laan nieuwe hoofdcoach TEC

TEC blijft zich versterken om in het nieuwe voetbalseizoen een rol van betekenis te spelen in de Tweede Divisie. Niet alleen zijn er flink wat nieuwe spelers aangetrokken, ook de technische staf wordt versterkt. Per direct is er een nieuwe hoofdcoach aangesteld; Arjan van der Laan.
TIEL - TEC blijft zich versterken om in het nieuwe voetbalseizoen een rol van betekenis te spelen in de Tweede Divisie. Niet alleen zijn er flink wat nieuwe spelers aangetrokken, ook de technische staf wordt versterkt. Per direct is er een nieuwe hoofdcoach aangesteld; Arjan van der Laan.
Van der Laan is geen onbekende in de voetbalwereld. Als speler was hij verbonden aan onder andere Sparta en FC Twente. Als trainer werkte hij bij FC Lisse, Sparta, FC Utrecht en was hij bondscoach van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal tot 2016. Het technisch hart van het eerste elftal wordt verder gevormd door Don Bosman en Gery Vink. Frits van den Berk doet een stapje terug; hij wordt elftalbegeleider en gaat zich bezig houden met de jeugdopleiding van de Tielse Eendracht Combinatie.
'Ik heb er ongelofelijk veel zin in om samen met de technische staf en de spelersgroep er tegen aan te gaan vanaf 22 juli als de trainingen weer beginnen in Tiel. Het wordt ongetwijfeld weer smullen op sportpark De Lok met veel mooie wedstrijden', zo liet Van der Laan weten.