Nieuws

Inbrekers slaan toe in Lieren

In de nacht van 1 op 2 mei slaan deze twee inbrekers toe bij een installatiebedrijf aan de Lierderstraat in Lieren. Ze maken een geldbedrag buit. © politie/Bureau GLD
LIEREN - In de nacht van 1 op 2 mei slaan deze twee inbrekers toe bij een installatiebedrijf aan de Lierderstraat in Lieren. Ze maken een geldbedrag buit.
Het duo heeft alle kantoren en ruimtes van het bedrijf doorzocht en schade aan het pand toegebracht.
Bekijk de beelden.
Inbrekers slaan toe in Lieren
Verdachte 1 is een lichtgetinte man met een grote, puntige neus. Hij droeg een donkerblauwe muts met daaronder een donkerblauwe jas met capuchon. Hij droeg grijze handschoenen. Ook droeg hij een grijze spijkerbroek en zwarte Adidas sportschoenen.
Ook de tweede verdachte is een lichtgetinte man. Hij is groter dan de ander. Hij droeg een donkerblauwe jas met capuchon en daaronder een zwarte pet. De man had grijze handschoenen aan en hij had zijn gezicht bedekt. Hij droeg een zwarte broek en liep op grijszwarte schoenen. Tot slot had hij een zwarte rugtas bij zich.
Iets gehoord, iets gezien? Waarschuw dan de politie en bel 0800-6070 of neem contact op Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Het zaaknummer is 2019190918. Uiteraard mag je ook dit tipformulier invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!