Nieuws

Drugslab tegenover het hoofdbureau van de politie in Nijmegen

De restanten van het drugslab in Nijmegen.
Een bruin aangeslagen keukenblok en plastic flesjes met een stroperige vloeistof. Dat trof de politie donderdag aan in het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat in Nijmegen. Het bleek te gaan om afval dat was achtergebleven na de productie van de synthetische drug GHB. © Wijkagent Nijmegen Centrum.
NIJMEGEN - Een bruin aangeslagen keukenblok en plastic flesjes met een stroperige vloeistof. Dat trof de politie donderdag aan in het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat in Nijmegen. Het bleek te gaan om afval dat was achtergebleven na de productie van de synthetische drug GHB.
Het leegstaande kantoorpand wordt door de gemeente Nijmegen omgetoverd tot wooncomplex voor mensen die door omstandigheden op korte termijn betaalbare woonruimte zoeken. De huismeester van het pand trof donderdag een zeer smerige keuken aan en besloot daarop de politie te bellen.

Geen aanhoudingen

Nadat agenten samen met de brandweer een onderzoek instelden, bleek de plek een gewezen drugslab voor de productie van GHB. Saillant detail; aan de overkant van de straat ligt het hoofdbureau van de politie.
Na overleg met de Landelijke Faciliteit Ontmantelen van de politie is besloten om de spullen te vernietigen. De situatie is nu overgedragen aan de gemeente Nijmegen. Bij de vondst zijn geen verdachten aangehouden.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!