Nieuws

70-jarige Emile Ratelband wordt weer vader

Emile Ratelband.
Emile Ratelband verwacht in oktober een kind. Na twee miskramen is zijn draagmoeder nu voor de derde keer zwanger, vertelt de 70-jarige positiviteitsgoeroe aan weekblad Party. © Omroep Gelderland.
ARNHEM - Emile Ratelband verwacht in oktober een kind. Na twee miskramen is zijn draagmoeder nu voor de derde keer zwanger, vertelt de 70-jarige positiviteitsgoeroe aan weekblad Party.
De draagmoeder zou inmiddels zestien weken zwanger zijn. Ratelband wil geen risico lopen en wil stress voor de draagmoeder zoveel mogelijk vermijden, omdat hij denkt dat dat de grote boosdoener was bij de eerdere miskramen.

Een beetje co-ouderschap

De Arnhemse positiviteitsgoeroe weet nog niet precies hoe het leven na de geboorte van zijn kind eruit komt te zien. Wel vertelt hij aan Party dat de draagmoeder het kind om het weekend mag hebben.
Ratelband krijgt veel reacties op de bekendmaking van de zwangerschap. Zo vragen mensen zich af of hij als 70-jarige niet te oud is om een kind te krijgen. Zelf maakt hij zich daar minder druk om. Tegen de tijd dat hij overlijdt, verwacht hij dat zijn kind oud genoeg is om op eigen benen te staan.

Meer kinderen op komst?

De Arnhemmer sluit niet uit dat hij nog meer kinderen krijgt. Hij hoopt namelijk ook nog op een kind van een tweede draagmoeder.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!