Gemeente Arnhem

Ongeluk op snelweg A50: weg weer vrij

Door een ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto zijn er op de snelweg A50 woensdagochtend twee rijstroken dicht geweest vanaf Schaarsbergen. Een chauffeur is naar het ziekenhuis afgevoerd. Rond 8.00 uur is de weg vrij gegeven. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
ARNHEM - Door een ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto zijn er op de snelweg A50 woensdagochtend twee rijstroken dicht geweest vanaf Schaarsbergen. Een chauffeur is naar het ziekenhuis afgevoerd. Rond 8.00 uur is de weg vrij gegeven.

Auto in de slip

Het ongeluk ontstond waarschijnlijk omdat de auto in een slip raakte. Vervolgens werd die auto aangetikt door een vrachtwagen. De auto raakte daardoor weer een andere vrachtwagen en kwam achterstevoren tot stilstand. In de auto zaten meerdere inzittenden. Eén van hen is onder begeleiding van de traumaarts naar het ziekenhuis gebracht.

Lange file

Het ongeluk gebeurde vlak voor de ochtendspits en zorgde voor een lange file. Op het hoogtepunt meldde de ANWB dat het om twee uur file ging. Automobilisten moesten omrijden via Ede.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!