Nieuws

Dief rent weg met mobiele telefoons

De politie rekent op jouw hulp bij het oplossen van deze brutale diefstal bij Mediamarkt in Arnhem. Een onbekende man gaat er met meerdere mobiele telefoons vandoor. De schade bedraagt enkele duizenden euro's. © politie/Bureau GLD
ARNHEM - De politie rekent op jouw hulp bij het oplossen van deze brutale diefstal bij Mediamarkt in Arnhem. Een onbekende man gaat er met meerdere mobiele telefoons vandoor. De schade bedraagt enkele duizenden euro's.
Deze man loopt op 11 maart, iets na 20.30 uur, het zogeheten servicecenter van Mediamarkt aan het Velperplein in Arnhem binnen. Hij zegt tegen de medewerkster online mobieltjes te hebben besteld. Maar hij wil ze eerst zien, voordat hij ze betaalt.
De medewerkster haalt de verpakkingen tevoorschijn en legt ze heel kort op de balie. Daarop ziet de man zijn kans schoon. Hij pakt de toestellen en rent weg.
Bekijk de beelden.
Dief rent weg met mobiele telefoons
Weet je wie deze man is? Heeft hij jou of een ander een mobieltje te koop aangeboden? Neem dan contact op met de politie: 0800-6070. Ook Meld Misdaad Anoniem, als je niet wilt zeggen wie je bent, mag je bellen en wel op 0800-7000 (zaaknummer: 2019109315).
Op de site van de politie kun je ook dit digitale tipformulier invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!