Nieuws

Normaal gaat Oerend Hard door, toch nieuw concert

ZELHEM - Normaal treedt later dit jaar toch nog een keer op. De Achterhoekse band staat zondag 1 september op het podium tijdens het Høkersweekend bij café De Tol (tussen Hummelo en Zelhem).
Het optreden bij het stamcafé van zanger Bennie Jolink is een stuk kleinschaliger dan het concert van donderdag in Lochem. Daar waren 20.000 anhangers om hun idolen in actie te zien. Veel mensen dachten voor de laatste keer, maar dat blijkt dus (gelukkig) niet het geval.
'Het klopt. Bennie en zijn mannen staan op het Høkersweekend', vertelt bestuurslid Bert Snijders. Om daar gelijk aan toe te voegen: 'Voor de zondag zijn alle dagkaarten al verkocht. Er zijn nog wel een paar passe-partouts voor het hele weekeinde beschikbaar.'
Snijders is uiteraard blij dat Normaal op het weekend staat. 'Het is een mooi, kleinschalig evenement. Ik was er gisteren in Lochem ook bij. Het was geweldig, maar doe mij maar een optreden in een wat meer intiemere setting.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!