Nieuws

Zangeres Laura van Kaam is gast van Marco Borsato in De Kuip

Laura van Kaam vorig jaar in De Week van Gelderland.
Laura van Kaam is een van de gasten van Marco Borsato tijdens zijn concertreeks in Rotterdam. De 20-jarige zangeres uit Dinxperlo treedt in ruim een week tijd vijf keer op in De Kuip. © Omroep Gelderland
ROTTERDAM - Laura van Kaam is een van de gasten van Marco Borsato tijdens zijn concertreeks in Rotterdam. De 20-jarige zangeres uit Dinxperlo treedt in ruim een week tijd vijf keer op in De Kuip.
Woensdagavond stond Van Kaam voor het eerst op het podium met Borsato, haar coach bij de door haar gewonnen talentenjacht The Voice Kids. Borsato vertelde over de moeilijke tijd die zijn pupil achter de rug heeft. Van Kaam kampte met depressies. 'Muziek is het beste medicijn wat er is', sprak Borsato op het podium.

'Droom die uitkomt'

Het optreden van Van Kaam was een verrassing voor het publiek. 'Eindelijk is deze droom die uitkomt geen geheim meer', schrijft de zangeres op Instagram. 'Wat heb ik gisteren gehuild, gelachen, maar bovenal genoten. En het mooie van alles... we mogen nóg vier keer.'
Tekst gaat verder na de foto:
Marco Borsato geeft tot 5 juni vijf concerten in De Kuip. Andere gasten zijn onder meer Davina Michelle, André Hazes en Armin van Buuren.
Bekijk amateurbeelden van het optreden van Laura van Kaam woensdag in Rotterdam:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!