Nieuws

VIDEO | Anhangers genieten van reünieconcert van Normaal

Om 20.00 uur beklimmen de mannen van Normaal het podium beklimmen, maar de vaste Anhangers van de Achterhoekers stonden Hemelvaartsdag al vroeg voor de poort in Lochem. Om 14.00 uur ging het terrein open, waarna het concertterrein snel volstroomde.
De Achterhoekse band staat donderdagavond voor het eerst sinds het afscheidsconcert in stadion GelreDome in Arnhem in 2015 weer op het podium.
Tekst gaat verder onder de video:
Lochem stroomt vol voor reünieconcert van Normaal
Twintigduizend kaarten waren beschikbaar voor het optreden in Lochem. Dat lieten de Anhangers, zoals de fans van Normaal heten, zich geen twee keer zeggen. De entreebewijzen waren in no time uitverkocht.

Verschillende gastoptredens

Een van de bezoekers is Jan Amtink van 87 uit Lochem. Al jaren fan maar nog nooit bij een concert geweest. 'Ik stond wel eens buiten met de fiets als ze optraden hier. Dan stond ik een uurtje te luisteren', zei Amtink eerder op Radio Gelderland.
Zijn dochter Joke had haar vader voor twee vrijkaartjes aangemeld bij de gemeente Lochem. De gemeente had vorige week die entreebewijzen uitgeloofd voor stemmers voor het Europese Parlement.
Het concert van Normaal begint om 20.00 uur. Tot die tijd zijn er gastoptredens van Miss Montreal, Rowwen Hèze en De Boetners.
Zie ook: