Nieuws

Het wordt zondag 32 graden

Het is zondag warm, heel warm zelfs. Het wordt op sommige plekken in de Achterhoek liefst 32 graden. Ook vrijdag en zaterdag stijgt het kwik naar bijzonder hoge temperaturen. © ANP
WAGENINGEN - Het is zondag warm, heel warm zelfs. Het wordt op sommige plekken in de Achterhoek liefst 32 graden. Ook vrijdag en zaterdag stijgt het kwik naar bijzonder hoge temperaturen.
Hoewel het nu moeilijk voor te stellen lijkt, staat ons een zomers weekeinde te wachten. Vanaf donderdagmiddag breekt de zon steeds vaker door en kan het kwik al stijgen naar zo'n 20 graden. Vrijdag warmt het verder op naar 25 graden.
En daar blijft het niet bij. Zaterdag wordt het nog warmer en gaan we mogelijk al naar de 28 graden. De klapper van de week valt op zondag, want dan wordt de 32 graden aangetikt.
Het bewijs (32 graden), het staat er echt...

Onweersbuien

'Het wordt volop zomerweer', vertelt weerman Jordi Huirne van MeteoGroup uit Wageningen over de warme vooruitzichten. 'Zondag wordt het echt tropisch warm, maar dat wordt maandag mogelijk afgestraft met enkele onweersbuien.'
Het wordt zondag 32 graden
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!