Nieuws

Vrachtwagen schiet van A28, chauffeur zwaargewond

Een vrachtwagenchauffeur is in de nacht van woensdag op donderdag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de A28 bij Nijkerk. De chauffeur schoot met zijn voertuig van de weg af en belandde in de berm. © News United / Damian Ruitenga
NIJKERK - Een vrachtwagenchauffeur is in de nacht van woensdag op donderdag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de A28 bij Nijkerk. De chauffeur schoot met zijn voertuig van de weg af en belandde in de berm.
Dat gebeurde rond 00.30 uur ter hoogte van de afrit Nijkerk-Vathorst. De vrachtwagen raakte van de weg en reed tegen een pilaar van een matrixbord. Het voertuig vloog vervolgens in brand. Een auto die achter de vrachtwagen reed raakte beschadigd door rondvliegende brokstukken.
Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd. Onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde niet ter plaatse te komen. De brandweer wist het vuur te blussen en de chauffeur te bevrijden.

In slaap gevallen?

De man is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt wat er is gebeurd, maar houdt er serieus rekening mee dat de man in slaap is gevallen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!