Nieuws

Gestolen scooters en hennep in bedrijfspand: drie aanhoudingen

De aangetroffen hennep.
Bij een inval in een bedrijfspand in Hedel zijn vijf gestolen motorscooters, een gestolen bromfiets, vijf kilo hennep en een hennepknipperij aangetroffen. Ook trof de politie attributen aan voor het opzetten van een hennepkwekerij. © Politie De Waarden
HEDEL - Bij een inval in een bedrijfspand in Hedel zijn vijf gestolen motorscooters, een gestolen bromfiets, vijf kilo hennep en een hennepknipperij aangetroffen. Ook trof de politie attributen aan voor het opzetten van een hennepkwekerij.
De inval vond maandagmiddag plaats aan de Parallelweg. Er waren op dat moment drie mensen aanwezig, die zijn aangehouden. Het gaat om een 24-jarige en 57-jarige man en een 19-jarige vrouw, allemaal uit Den Bosch.

Geld in beslag genomen

De politie heeft alle aangetroffen goederen in beslag genomen. Ook is een boetebeslag gelegd op contant geld, dat twee personen bij zich hadden. Dat geld kan gebruikt worden voor een eventuele geldboete.
Het is niet voor het eerst dat in Hedel een inval wordt gedaan in een bedrijfspand. Vorige week nog werd in het dorp een container met verdachte middelen aangetroffen bij een fruitbedrijf. Bij datzelfde bedrijf viel een jaar eerder ook al een politiemacht binnen en werd in 2017 twaalf kilo coke gevonden tussen bananen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!