Nieuws

Schilderij oud-bandlid Normaal onder de hamer

Yvonne Linthorst aan het werk.
Fans van Normaal komen zaterdag samen in Zelhem tijdens de vierde editie van de Normaal-Verzamelmarkt. Bij café De Tol, het voormalige stamcafé van de Achterhoekse band, staan verschillende standhouders met items van Normaal. Er zijn optredens van Normaal coverbands en is er een veiling met unieke items. © Herman Otterloo
ZELHEM - Fans van Normaal komen zaterdag samen in Zelhem tijdens de vierde editie van de Normaal-Verzamelmarkt. Bij café De Tol, het voormalige stamcafé van de Achterhoekse band, staan verschillende standhouders met items van Normaal. Er zijn optredens van Normaal coverbands en is er een veiling met unieke items.
Een bijzonder veilingitem komt van kunstenares Yvonne Linthorst. Zij biedt een schilderij van oud bandlid Jan Manschot aan. De drummer overleed in 2014 aan kanker. Het schilderij moet een flink bedrag gaan opleveren voor het goede doel KWF kankerbestrijding. Daarnaast staat er ook een schilderij van frontman Bennie Jolink door kunstenares Tineke Hartkamp op de veiling en een airbrush van Jan Manschot.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Schilderij oud-bandlid Normaal onder de hamer
Gedurende de dag zijn er optredens van de Normaal Coverbands zoals de Hakviolen, Jan Willem Tolkamp, de Kisjeskearls en The Marshalls. De verzamelmarkt vindt plaats bij café De Tol in Zelhem van 13.30 uur tot 20.00 uur. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!