Nieuws

Ga stemmen en win kaartjes voor uitverkocht concert van Normaal

Het terugkeerconcert van Normaal, volgende week in Lochem, is al tijdenlang helemaal uitverkocht. Maar bij de gemeente Lochem hebben ze nog twee kaartjes liggen. En die worden weggegeven aan inwoners die donderdag gaan stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen. © Omroep Gelderland
HUMMELO - Het terugkeerconcert van Normaal, volgende week in Lochem, is al tijdenlang helemaal uitverkocht. Maar bij de gemeente Lochem hebben ze nog twee kaartjes liggen. En die worden weggegeven aan inwoners die donderdag gaan stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen.
Het concert Olderwets Høken, op Hemelvaartsdag in Lochem, was binnen een half uur uitverkocht. Liefst 17.500  kaarten vlogen binnen een half uur de digitale toonbank over. Nooit eerder was een show van de Achterhoekse formatie zo snel uitverkocht.

Ga stemmen!

Bij de gemeente hebben ze dus nog twee kaarten liggen. Die kunnen worden gewonnen door iemand die donderdag gaat stemmen voor het Europees Parlement. 
'Post voor sluiting van de stembussen jouw bericht met #DoeNormaalGaStemmen. Het bericht met de meeste likes wint twee kaarten!'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!