Instellingen

Opgepakte man in Huissen belde zelf in paniek over schietpartij

De man die maandagavond in het centrum van Huissen werd aangehouden na een melding van een schietpartij, is een 25-jarige Arnhemmer. De politie gaat ervan uit dat hij zelf de meldkamer heeft gebeld. © Persbureau Heitink
HUISSEN - De man die maandagavond in het centrum van Huissen werd aangehouden na een melding van een schietpartij, is een 25-jarige Arnhemmer. De politie gaat ervan uit dat hij zelf de meldkamer heeft gebeld.
De melder was in paniek en zei dat hij knallen hoorde en dat er werd geschoten op de Vierakkerstraat. De politie ging na het telefoontje met meerdere eenheden ter plaatse. Agenten met kogelwerende vesten stonden later met getrokken pistolen voor een woning en boven Huissen cirkelde een politiehelikopter.
Beelden van de aanhouding (tekst gaat verder onder de video):
Opgepakte man in Huissen belde zelf in paniek over schietpartij
Uiteindelijk werd de Arnhemmer aangehouden en geboeid afgevoerd. Volgens de politie was de man alleen in het pand. Inmiddels is duidelijk dat er geen schietpartij is geweest.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!