Nieuws

'Vrouw vermoordde Doornenburger met hamer'

De man die in januari dit jaar dood gevonden werd in een appartement in Doornenburg, is vermoedelijk met een hamer om het leven gebracht. De 58-jarige Doornenburgse die vast zit voor betrokkenheid bij de dood van de man, wordt verdacht van moord. Dat bleek dinsdag tijdens de rechtszaak in Arnhem. © Roland Heitink
DOORNENBURG - De man die in januari dit jaar dood gevonden werd in een appartement in Doornenburg, is vermoedelijk met een hamer om het leven gebracht. De 58-jarige Doornenburgse die vast zit voor betrokkenheid bij de dood van de man, wordt verdacht van moord. Dat bleek dinsdag tijdens de rechtszaak in Arnhem.
Het slachtoffer werd op 28 januari 's ochtends vroeg dood aangetroffen in een woning aan de Blauwe Hoek. Dat gebeurde nadat iemand de politie gebeld had. De verdachte, vermoedelijk de partner van het slachtoffer, werd in de buurt van het appartement aangehouden.
Volgens het Openbaar Ministerie heeft de vrouw de 58-jarige man met een hamer op of tegen zijn hoofd geslagen. Ze zou hem met voorbedachten rade om het leven hebben gebracht. De rechter boog zich dinsdag voor het eerst over de zaak, die nog niet inhoudelijk werd behandeld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!