Gemeente Zevenaar

Groot drugslab Zevenaar opgerold, arrestatieteam pakt drie mannen op

In een loods aan de Doesburgseweg in Zevenaar is een drugslab aangetroffen. De politie kwam het lab op het spoor in een lopend onderzoek. Een arrestatieteam heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie mannen uit Tilburg aangehouden. © Roland Heitink / Persbureau Heitink
ZEVENAAR - In een loods aan de Doesburgseweg in Zevenaar is een drugslab aangetroffen. De politie kwam het lab op het spoor in een lopend onderzoek. Een arrestatieteam heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie mannen uit Tilburg aangehouden.
Eén van de mannen verzette zich tegen zijn aanhouding en probeerde te ontkomen, maar daar slaagde hij niet in. Samen met de twee andere verdachten is hij overgebracht naar het bureau voor verhoor. 

Forse omvang

Deze vrijdag wordt de loods onderzocht en leeggehaald. Daar zijn in totaal vijftien mensen nog de hele dag mee bezig. Een woordvoerder van de politie West-Brabant en Zeeland zegt dat het om een drugslab van forse omvang gaat.
In de ruimte aan de Doesburgseweg troffen rechercheurs grondstoffen voor synthetische drugs aan. De politie wil niet zeggen om wat voor soort grondstoffen het daarbij ging.
Tekst gaat verder onder de video:
Groot drugslab Zevenaar opgerold
Op het adres aan de Doesburgseweg is hondenpension Jet Dogs gevestigd. De eigenaresse zegt niets met het drugslab te maken te hebben. 'We zijn onschuldig. De politie heeft ons gezegd nergens commentaar op te geven en lekker van de honden te genieten.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!