Nieuws

VIDEO | Zo ziet de hotelkamer eruit waar een ruziënd stel huishield

Ruim 4000 euro. Dat was de schade na de overnachting van een Utrechts duo in een hotel in Tiel. Omroep Gelderland kreeg een filmpje in handen dat een goed beeld geeft van de ravage. © Screenshot uit video
TIEL - Ruim 4000 euro. Dat was de schade na de overnachting van een Utrechts duo in een hotel in Tiel. Omroep Gelderland kreeg een filmpje in handen dat een goed beeld geeft van de ravage.
Tekst gaat verder onder de video:
De schade na een hotelovernachting in Tiel
De video zou zijn gemaakt door een medewerker. Het hotel bevestigt dat het om de vernielde kamer gaat. Te zien is onder meer hoe het bed overhoop is gehaald, lampen zijn gesneuveld en de badkamer is besmeurd.

Conflict in relationele sfeer

Het tweetal, een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw, ging er afgelopen donderdag na de overnachting in een auto vandoor. Ze werden nog dezelfde dag aangehouden op de A2 bij Enspijk. Na onderzoek bleek de man onder invloed van drugs de auto te hebben bestuurd.
Waarschijnlijk ging een conflict in de relationele sfeer aan de vernielingen vooraf, meldt de politie. Het hotel heeft aangifte gedaan en wil de schade op het duo verhalen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!