Instellingen

Arm gezin Te Winkel uit Zelhem krijgt 27.000 euro na inzameling

Het gezin met de cheque.
Robert te Winkel en zijn kinderen hebben woensdagavond een cheque ter waarde van 27.000 euro gekregen. Het gezin werd landelijk bekend door de deelname aan het tv-programma Steenrijk, Straatarm. © Omroep Gelderland
ZELHEM - Robert te Winkel en zijn kinderen hebben woensdagavond een cheque ter waarde van 27.000 euro gekregen. Het gezin werd landelijk bekend door de deelname aan het tv-programma Steenrijk, Straatarm.
Te Winkel had ooit een eigen bedrijf, maar raakte als alleenstaande vader in financiële problemen. Na de uitzending werd er spontaan een inzamelingsactie gestart voor het gezin dat nauwelijks iets te besteden had. 
De tekst gaat verder onder de video.
Arm gezin Te Winkel uit Zelhem krijgt 27.000 euro na inzameling
Woensdagavond werd de cheque uitgereikt tijdens een speciale bingo-avond in Zelhem. Daarbij waren ook Gaston en Lorenzo uit Leiden aanwezig. Met dat stel, dat eigenaar van twee hotels is, ruilde het gezin Te Winkel een week voor het programma. Lorenzo presenteerde de bingo als zijn alter ego Christine Carrington. 
 Het bedrag op de cheque is een bruto bedrag. Over de 27.000 euro moet nog belasting betaald worden. Ook gaat een gedeelte van het bedrag naar de site doneeractie.nl. De rest van het bedrag komt bij Robert en zijn gezin terecht.
Onderschrift foto: Robert te Winkel (in roze trui) met zijn kinderen Job en Susan. Links Lorenzo alias Christine en initiatiefneemster van de inzamelingsactie Bianca de Bruin-Kuiler, rechts Gaston.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!