Nieuws

Podcast 'Anoniem Intiem' genomineerd voor journalistieke prijs

Maarten Dallinga
De Omroep Gelderland-podcast 'Anoniem Intiem' is genomineerd voor een Tegel, een prijs voor de beste journalistieke producties van Nederland. © Omroep Gelderland
De Omroep Gelderland-podcast 'Anoniem Intiem' is genomineerd voor een Tegel, een prijs voor de beste journalistieke producties van Nederland.
De podcast van onderzoeksjournalist Maarten Dallinga kreeg met twee andere producties een nominatie in de nieuwe categorie Regio. 
Dallinga deed maandenlang onderzoek naar de zeker tien mannenontmoetingsplekken in Gelderland en maakte er een vijfdelige podcastserie over.
Op 23 april wordt bekend of de podcast in de prijzen is gevallen. Dan is de uitreiking in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Eerder won Anoniem Intiem de Seks en Media Prijs 2018 van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.
Luister hier naar de trailer van Anoniem Intiem:
Alle afleveringen zijn hier te beluisteren. Luisteren kan ook via bekende podcastapps als Apple Podcasts (het paarse icoontje op je telefoon), Spotify, Stitcher en Player FM. Op deze pagina staan ook de andere podcasts van Omroep Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!