Instellingen

Zware avondspits na ongeluk op A50

Het actuele verkeersbeeld.
De A50 vanuit het zuiden is in de richting van Arnhem de komende uren dicht. Er heeft een ernstig ongeluk met meerdere voertuigen bij Ravenstein (Noord-Brabant) plaatsgevonden. De weg, vanuit Brabant, blijft tot 23.00 uur dicht. © TomTom Traffic
RAVENSTEIN - De A50 vanuit het zuiden is in de richting van Arnhem de komende uren dicht. Er heeft een ernstig ongeluk met meerdere voertuigen bij Ravenstein (Noord-Brabant) plaatsgevonden. De weg, vanuit Brabant, blijft tot 23.00 uur dicht.
De vertraging voor het verkeer is groot. Het advies is om om te rijden via de A73 of via Den Bosch (over onder meer de A2). Ook in de andere rijrichting staat het verkeer muurvast. 
Het is onbekend of er gewonden zijn. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. 

Ongeluk met twee trucks

De snelweg vanuit Eindhoven richting Arnhem werd afgesloten na een ongeluk met twee trucks. In de file die daardoor ontstond, gebeurde vervolgens ongeveer zes kilometer erachter nog een ongeluk waarbij een vrachtwagen betrokken was. Hulpdiensten moeten hun werk doen, erna wordt pas duidelijk wanneer de weg weer open kan. Het verkeer dat 'gevangen' stond tussen beide ongelukken wordt inmiddels wel weggeleid. Maar de weg is bij het  achterste ongeluk nog wel afgesloten.
De ANWB meldt dat de vertraging op de A50 richting Arnhem ruim twee uur bedraagt. De lengte van de file is 11 kilometer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!