Gemeente Barneveld

A1 weer vrij na kettingbotsing

Op de A1 richting Apeldoorn is donderdagavond ter hoogte van Terschuur een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. Omdat de weg deels was afgesloten, stond tussen knooppunt Hoevelaken en Barneveld een lange file. © Omroep Gelderland
TERSCHUUR - Op de A1 richting Apeldoorn is donderdagavond ter hoogte van Terschuur een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. Omdat de weg deels was afgesloten, stond tussen knooppunt Hoevelaken en Barneveld een lange file.
De kettingbotsing gebeurde rond 18.15 uur. Volgens een videocorrespondent waren er een vrachtwagen, busje en drie auto’s bij betrokken. Een wagen raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Of er gewonden zijn gevallen, is niet bekend.
Volgens de ANWB waren op de plek van het ongeval twee rijstroken afgesloten. Voor zover bekend was de weg rond 20.00 uur weer vrij.
Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet duidelijk. De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. Behalve de politie en brandweer waren ook drie ambulances ter plaatse.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!