Instellingen

Oudere vrouw op fiets aangereden en ernstig verwond; identiteit achterhaald

De politie had zaterdag een oproep via social media en onder meer Omroep Gelderland nodig om de identiteit van een ernstig gewonde vrouw in Apeldoorn te achterhalen. De oproep had succes, want familie van de vrouw meldde zich bij de politie. © politie Gelderland

APELDOORN - De politie had zaterdag een oproep via social media en onder meer Omroep Gelderland nodig om de identiteit van een ernstig gewonde vrouw in Apeldoorn te achterhalen. De oproep had succes, want familie van de vrouw meldde zich bij de politie.

De oudere vrouw fietste zaterdagmiddag rond 15.00 uur op de Koperweg in de richting van de Aluminiumweg in Apeldoorn. Daar werd zij aangereden door een 64-jarige automobilist uit Apeldoorn. De vrouw was niet aanspreekbaar, aldus een politiewoordvoerder.

De politie tastte in het duister over de identiteit van de vrouw en postte daarom foto's van haar fiets en kleding op social media. Ook verspreidde de politie informatie over de trouwring van de vrouw. 

Een politiewoordvoerster zegt dat de identiteit van vrouw nu bekend is, omdat familie zich binnen een uur na de oproep meldde. Het gaat om een 88-jarige vrouw uit Apeldoorn. Haar toestand was zondagochtend nog altijd ernstig.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!