Nieuws

Dronken vrouw rijdt politie aan, agent zwaargewond

Een van de agenten die op oudejaarsavond werd aangereden op de A2 bij Waardenburg is zwaargewond, maar buiten levensgevaar. Toen hij en een collega hulp verleenden bij een pechgeval, werden zij aangereden door een 53-jarige automobiliste uit de gemeente Maasdriel. Ze moesten uit de auto worden bevrijd door de brandweer. © Bart Meesters
WAARDENBURG - Een van de agenten die op oudejaarsavond werd aangereden op de A2 bij Waardenburg is zwaargewond, maar buiten levensgevaar. Toen hij en een collega hulp verleenden bij een pechgeval, werden zij aangereden door een 53-jarige automobiliste uit de gemeente Maasdriel. Ze moesten uit de auto worden bevrijd door de brandweer.
De 53-jarige vrouw negeerde een rood kruis en reed met volle vaart tegen de politieauto. Ze bleek bijna vier keer te veel te hebben gedronken: 840 ug/l (220 is toegestaan). Haar rijbewijs is ingenomen, er is proces-verbaal tegen haar opgemaakt en er werd haar een rijverbod voor een aantal uren opgelegd.
De andere agent kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De politieauto en de personenauto raakten zwaar beschadigd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!