Gemeente Neerijnen

Spoor van autobanden in brand in en rond Waardenburg

Opnieuw zijn er autobanden aangestoken in en rondom Waardenburg. De brandweer moest woensdagavond vier keer uitrukken om de branden te blussen. © Bart Meesters
WAARDENBURG - Opnieuw zijn er autobanden aangestoken in en rondom Waardenburg. De brandweer moest woensdagavond vier keer uitrukken om de branden te blussen.
Het ging mis op de de Steenweg en de A.H. De Kockstraat in Waardenburg en op de Haagstraat in Tuil. Meerdere politiewagens zijn opgeroepen om de daders op te sporen. Sinds de aanwezigheid van de agenten zijn de brandstichters net buiten Waardenburg (in Tuil) verder gegaan. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.
Er zijn net als voorgaande jaren mobiele camera's in het dorp gehangen, maar die lijken weinig effect te hebben. Ook tijdens de kerstnacht waren er meerdere brandjes. Begin december werd een aanhanger met tractorbanden in brand gestoken. Doordat de weg schuin afloopt ging het karretje aan het rollen en kwam tot stilstand vlak voor een huis aan de Meerwijk.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!