Nieuws

Kom ook naar het eindejaarsfeestje van Jan en Sonja

Jan de Hoop en Sonja Booms presenteren samen het eindejaarsprogramma Helden van 2018, een feelgoodprogramma waarin ze met Gelderse helden terugkijken op het afgelopen jaar. © Omroep Gelderland
Jan de Hoop en Sonja Booms presenteren samen het eindejaarsprogramma Helden van 2018, een feelgoodprogramma waarin ze met Gelderse helden terugkijken op het afgelopen jaar.
De gasten maakten ieder op eigen wijze het verschil dit jaar, hoe klein of groot ook. Het zijn mensen die anderen inspireerden, ontroerden, lieten juichen of lachen.

Van Jolink tot Van Gorkom

Zo is onder anderen Bennie Jolink te gast, die zich zo fit voelt dat hij met Normaal toch nog een keer gaat høken. Ook podiumkunstenaar Mo Hersi is te gast. Hij zorgde voor meer diversiteit bij de Vierdaagse.
Zangeres en 'vechtersbaas' Lisanne Spaander schuift aan, Miss Nederland Leonie Hesselink vertelt over haar succesvolle jaar en Jan en Sonja spreken met Teun Peters. Hij is een ster op YouTube en op straat. Zeker nadat hij te zien was in de bioscoopfilm De Film van Dylan Haegens.
Bijzonder is ook de komst van BMX'er Jelle van Gorkom die zwaargewond raakte bij een trainingsongeluk, maar mede door zijn wilskracht op wonderbaarlijke wijze revalideert.

Opnames bijwonen?

Wilt u de opnames van Helden van 2018 bijwonen? Meld u dan nu aan en geniet van het gezellige eindejaarsprogramma van Omroep Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!