Kotten

Kottense Leonie Hesselink strandt in finale Miss World

Leonie Hesselink uit buurtschap Kotten bij Winterswijk is zaterdag niet verkozen tot Miss World 2018. De Achterhoekse was in China één van de 118 kanshebbers voor de prestigieuze titel. © Miss World Nederland 2018
KOTTEN - Leonie Hesselink uit buurtschap Kotten bij Winterswijk is zaterdag niet verkozen tot Miss World 2018. De Achterhoekse was in China één van de 118 kanshebbers voor de prestigieuze titel.
Hesselink verbleef vijf weken in China en onderging in aanloop naar de finale een druk programma. Zo is er tientallen uren geoefend op de choreografie voor de finaleshow, zijn er modeshows gelopen voor miljoenen kijkers en werden er bezoeken gebracht aan Chinese evenementen.
In de finale werd het aantal van 118 missen teruggebracht naar 30, 12 en 5. De 26-jarige Hesselink haalde de laatste 30 niet. Mexico won de titel uiteindelijk.
Hesselink ging niet alleen maar voor de titel naar China. De studente bedrijfskunde probeerde tijdens haar avontuur ook aandacht te vragen voor borstkankeronderzoek. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!