Gemeente Elburg

Nieuwe vrachtwagen gemeente Elburg

Waarschijnlijk hadden jullie hem al zien rijden, onze spiksplinternieuwe vrachtwagen. Donderdag heeft wethouder Henk Wessel de sleutels officieel in ontvangst genomen. Hij kreeg deze uit handen van Rinze Kwint van Daf Bakker Harderwijk, Ronald Walraven van DHS Apeldoorn, Pascal de Boer van Transcom en Wim Angerman die het hele inkooptraject heeft begeleid. © LOEmedia
ELBURG - Waarschijnlijk hadden jullie hem al zien rijden, onze spiksplinternieuwe vrachtwagen. Donderdag heeft wethouder Henk Wessel de sleutels officieel in ontvangst genomen. Hij kreeg deze uit handen van Rinze Kwint van Daf Bakker Harderwijk, Ronald Walraven van DHS Apeldoorn, Pascal de Boer van Transcom en Wim Angerman die het hele inkooptraject heeft begeleid.
De truck heeft meer laadvermogen, is duurzamer en kan voor meerdere diensten ingezet worden. Het ombouwen naar zoutstrooier is in een handomdraai gedaan en met de grote containerbakken die zijn meegeleverd kunnen we effectiever werken.
Bij de aanbesteding is rekening gehouden met alle omstandigheden die in de gemeente voorkomen. Zo moet de vrachtwagen zich bijvoorbeeld goed door de nauwe straatjes van de binnenstad kunnen manoeuvreren, maar ook het zware materiaal uit het buitengebied kunnen tillen.