Gemeente Zaltbommel

Beschonken man (53) rijdt rond met inbrekerswerktuigen

Een man uit Tiel is afgelopen nacht aangehouden in Zaltbommel. De 53-jarige man probeerde op een bedrijventerrein te ontkomen aan de politie. Hij bleek gedronken te hebben en in zijn auto lag gereedschap waar je mee kan inbreken. © Politie Bommelerwaard
ZALTBOMMEL - Een man uit Tiel is afgelopen nacht aangehouden in Zaltbommel. De 53-jarige man probeerde op een bedrijventerrein te ontkomen aan de politie. Hij bleek gedronken te hebben en in zijn auto lag gereedschap waar je mee kan inbreken.
Agenten zagen de automobilist rond 04.30 uur rijden op bedrijventerrein De Ooijk. Op het moment dat de man de agenten zag, ging hij er met hoge snelheid vandoor. De politie haalde het kenteken door de systemen en ontdekte meteen dat de auto niet verzekerd was. Ook was de APK verlopen.
De man uit Tiel is geen onbekende van de politie. Hij  werd aan de kant gezet en gecontroleerd. Volgens de politie rook hij naar alcohol en vervoerde verschillende tangen, schroevendraaiers en een zaklamp. Op het bureau bleek de man teveel alcohol in zijn bloed te hebben. 
Het is nog niet duidelijk of de man, voordat hij langs de kant werd gezet, had ingebroken op het bedrijventerrein. De politie onderzoekt de zaak.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!