Gemeente Oost Gelre

Op! Laatste kaarten Zwarte Cross vliegen de deur uit

Binnen vijftien minuten waren ze zaterdag verdwenen, de laatste 8.000 kaarten voor de Zwarte Cross. De kaarten gingen om 11.00 uur in de verkoop nadat de eerdere voorverkoop voor het festival nogal stroef verliep. © Omroep Gelderland
VRAGENDER - Binnen vijftien minuten waren ze zaterdag verdwenen, de laatste 8.000 kaarten voor de Zwarte Cross. De kaarten gingen om 11.00 uur in de verkoop nadat de eerdere voorverkoop voor het festival nogal stroef verliep.
De vrijdagkaarten waren overgebleven door problemen met het systeem. Dat kon de grote belangstelling voor de Zwarte Cross eerder deze maand niet aan. Dat leidde tot veel boze reacties van belangstellenden, maar dus ook tot 8.000 overgebleven kaarten. Die kaarten kwamen zaterdag dus alsnog beschikbaar. 

Ticketswap

De Zwarte Cross staat op de agenda voor 18 tot en met 21 juli en is nu volledig uitverkocht. De organisatie wijst nu naar Ticketswap als de enige betrouwbare manier om nog aan kaarten te komen. Daar kunnen particulieren zelf hun kaartje te koop aanbieden of een kaartje zoeken. En vooral dat laatste is populair; meer dan 21.000 mensen zoeken nog een kaartje.
Nederlandse muzikanten kwamen deze week nog in verzet tegen de handel in concertkaartjes. Twijfelachtige organisaties kopen vaak veel kaarten om die vervolgens met woekerwinsten weer door te verkopen.  

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!