Gemeente Doetinchem

Ted van de Pavert mogelijk terug in basiself De Graafschap

De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert keert in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht mogelijk terug in de basis. Dat zal dan ten koste gaan van Bart Straalman. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert keert in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht mogelijk terug in de basis. Dat zal dan ten koste gaan van Bart Straalman.
Vrijdag op de training experimenteerde trainer Henk de Jong met zowel Straalman als Van de Pavert achterin. De Jong zoekt wat meer leiderschap in het veld en voorziet daarbij een grotere rol voor Van de Pavert. 
Tekst gaat verder na de video:
Ted van de Pavert mogelijk terug in basiself De Graafschap
Toch is het nog niet helemaal zeker dat die wijziging wordt doorgevoerd. 'Ik wilde ook zien hoe Ted er nu voorstaat, ik ga morgen pas een beslissing maken', aldus trainer De Jong. 

'Mix tussen AZ en PSV'

Verder zal De Graafschap op dezelfde voet verder gaan tegen FC Utrecht. Dat betekent dus dat de Superboeren in een 5-3-2 formatie zullen spelen. 'Ik zoek een mix tussen het verdedigende spel bij AZ en het goede spel tegen PSV, maar we gaan op dezelfde voet verder. Vol op de aanval heeft geen zin.'
Vermoedelijke opstelling: Jurjus, Owusu, Straalman/Van de Pavert, Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort, Tutuarima; Bakker, El Jebli, Klaasen; Narsingh, Serrarens.