Gemeente Bronckhorst

Menselijk skelet Hummelo is van sinds 2010 vermiste man

De identiteit van het gevonden menselijk skelet bij het bosperceel aan de Torenallee bij Hummelo is vastgesteld. Het blijkt te gaan om de vermiste Gerardus Homma die sinds april 2010 is vermist. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf, zo laat de politie weten. © Omroep Gelderland
HUMMELO - De identiteit van het gevonden menselijk skelet bij het bosperceel aan de Torenallee bij Hummelo is vastgesteld. Het blijkt te gaan om de vermiste Gerardus Homma die sinds april 2010 is vermist. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf, zo laat de politie weten.
De politie kreeg op dinsdag 13 november een melding dat er botten waren aangetroffen in een bosperceel tussen Drempt en Hummelo. De resten zijn gevonden door een wandelaar, die zegt dat hij met een metaaldetector in het bosje zocht. Hij zag een simkaart glinsteren. Toen hij beter keek zag hij een schedel, een dijbeen en een portemonnee met een ID. De resten lagen boven de grond.
Het skelet werd overgedragen aan het Nederlands Forensisch Instituut, waar de identiteit is vastgesteld. De familie is in kennis gesteld. De politie doet geen verder onderzoek.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!