RTV Nunspeet

Toch een nieuwjaarsloop in Hulshorst

Toen het bestuur van de voetbalvereniging Hulshorst hoorde dat de nieuwjaarsloop in Nunspeet niet doorging, besloten zij het heft in eigen hand te nemen en zelf deze activiteit op poten te zetten, samen met de Loopgroep2000 en wel op zaterdag 5 januari. © RTV Nunspeet
HULSHORST - Toen het bestuur van de voetbalvereniging Hulshorst hoorde dat de nieuwjaarsloop in Nunspeet niet doorging, besloten zij het heft in eigen hand te nemen en zelf deze activiteit op poten te zetten, samen met de Loopgroep2000 en wel op zaterdag 5 januari.
'We kregen veel teleurgestelde geluiden te horen van de mensen om ons heen dat zij het spijtig vinden dat de nieuwjaarsloop is afgelast', zo vertelt voorzitter Herman Klaassen.
'Het zou ook zo maar een terugkerend evenement kunnen worden. Het is voor ons de eerste keer dat we dit doen dus we moeten afwachten hoe het loopt.' De planning is nu om aansluitend een nieuwjaarsreceptie te houden. De start is om 11:00 uur op sportpark De Eendracht en er zijn vier afstanden: 2,5 km, 5 km, 7,5 km en de 10 km. De route is ook bekend: Brandsweg, Onder de Bos, Zandhuisweg, Harderwijkerweg, Brandsweg en een rondje om het veld op sportpark De Eendracht.
De voorinschrijving is per direct van kracht. Inschrijven kan door het sturen van een e-mail naar info@vvhulshorst.nl. Bij het afhalen van het startnummer kunnen deelnemers betalen.
Ook op de dag zelf kan nog worden ingeschreven, vanaf 09:00 uur.