Gemeente Arnhem

Opnames dramaserie Koos in volle gang

De opnames van dramaserie Koos, die zich afspeelt in Gelderland, zijn volop bezig. Dinsdagochtend is de crew, met onder anderen acteur Bart Klever, aan de gang in Arnhem. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De opnames van dramaserie Koos, die zich afspeelt in Gelderland, zijn volop bezig. Dinsdagochtend is de crew, met onder anderen acteur Bart Klever, aan de gang in Arnhem.
'We lopen op schema maar we moeten wel', vertelt Derk van den Berg van productiebedrijf NOBS. 'We maken het in zeer korte tijd maar het gaat heel goed.'
De Arnhemse acteur Bart Klever speelt Koos, een ingedutte loopbaancoach die al jaren niets uitvoert. Zijn nieuwe teamleider is het zat en stelt hem een ultimatum: binnen een week moet hij vijf mensen aan een baan helpen of hij wordt ontslagen.
De tekst gaat verder onder de video.
Opnames dramaserie Koos in volle gang
Koos leert verschillende personages kennen: van een ex-profvoetballer uit Doetinchem tot een zeer inspirerend meisje met het syndroom van Down uit Apeldoorn. Samen met hen beleeft hij de meest intense week van zijn leven en rijdt hij stad en het Gelderse land af voor werkbezoeken.
Koos wordt geproduceerd door Omroep Gelderland in samenwerking met NOBS. De serie is vanaf zaterdag 5 januari te zien op TV Gelderland. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!