Gemeente Nijmegen

Vrouwen overvallen en van tassen beroofd

Een 17-jarige vrouw uit Nijmegen en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven zijn zaterdagavond slachtoffer geworden van een straatroof in Nijmegen. De 37-jarige raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
NIJMEGEN - Een 17-jarige vrouw uit Nijmegen en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven zijn zaterdagavond slachtoffer geworden van een straatroof in Nijmegen. De 37-jarige raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
De twee vrouwen liepen liepen rond 20.15 uur over de Staringstraat in de richting van de Oranjesingel. Uit het niets zouden zij zijn vastgepakt door twee onbekende mannen die geld eisten. Bij de worsteling die ontstond, kreeg de 37-jarige meerdere klappen. Uiteindelijk zijn de twee overvallers weggerend in de richting van de Oranjesingel met de tassen van beide slachtoffers.

Getuigen gezocht

Het zou gaan om twee mannen met een donkere huidskleur en een slank postuur. Hun lengte werd geschat rond de 1.80 m. Beiden droegen een zwarte muts en donkere kleding; de een had een zwart trainingspak aan, de ander droeg een zwarte jas.
Als u getuige bent geweest van de beroving, of u heeft informatie die de politie kan gebruiken bij haar onderzoek, neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!