Gemeente Nijmegen

Zelenika debuteert in doel bij NEC, blessure Van Duin

Oliver Zelenika keept zondag bij NEC
NEC heeft voor de vierde keer dit seizoen een andere doelman onder de lat staan.
NIJMEGEN - NEC heeft voor de vierde keer dit seizoen een andere doelman onder de lat staan.
Oliver Zelenika gaat zondag in De Goffert tegen Sparta zijn debuut maken. De Kroaat tekende twee weken geleden een contract tot het einde van dit seizoen. Zelenika zat al drie wedstrijden op de bank, maar speelt zondag, omdat Marco van Duin niet fit is. De ervaren doelman verliet vrijdagochtend voortijdig de training en is niet inzetbaar tegen Sparta.Marco van Duin verlaat de training na overleg met trainer Jack de Gier
NEC begon het seizoen met Gino Coutinho als doelman, maar die leverde zijn contract in. Norbert Alblas werd de nieuwe keeper, maar die liep een ernstige knieblessure op.
Naast Van Duin en Alblas ontbreekt ook Randy Wolters nog altijd vanwege een knieblessure. Voor de rest is iedereen fit. Mathias Bossaerts was vrijdag niet op de training, omdat hij donderdag nog een interland speelde met Jong België. De verdediger sluit zaterdag weer aan bij de selectie. Over de opstelling wilde trainer Jack de Gier niks melden, behalve dat hij niet het hele elftal overhoop haalt ondanks de 4-0 nederlaag tegen Jong Ajax.
Vermoedelijke opstelling: Zelenika; Joppen, van Eijden, Bossaerts, Labylle; Dijkstra, Overtoom, van den Berg; Okita, Braken, Romeny.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!