Gemeente Nunspeet

Europees kampioen Annemarie Worst wordt gehuldigd in Nunspeet

Veldrijdster Annemarie Worst wordt vanavond gehuldigd in haar woonplaats Nunspeet. Ze werd zondag 4 november Europees kampioen veldrijden. © Omroep Gelderland
NUNSPEET - Veldrijdster Annemarie Worst wordt vanavond gehuldigd in haar woonplaats Nunspeet. Ze werd zondag 4 november Europees kampioen veldrijden.
De huldiging is maandagavond om 19.30 uur in cultureel centrum Veluvine aan de Molijnlaan. Het feest wordt mede-georganiseerd door de Nunspeetse toerclub De Volharding waar Annemarie in haar jeugd fietste. Worst is jarenlang actief lid geweest van deze vereniging. 
Nieke Hoitink sprak op Radio Gelderland met Worst over de huldiging:
Burgemeester Breunis van de Weerd en sportwethouder Mark van de Bunte zijn aanwezig bij de huldiging. 'Het is prachtig wat ze gedaan heeft', zei Van de Bunte eerder over de prestatie van zijn dorpsgenote. 
Worst versloeg tijdens het Europees kampioenschap in Rosmalen haar grote voorbeeld Marianne Vos, die tweede werd. Ook deze zondag reed Worst mee in een internationale wedstrijd veldrijden. In het Belgische Gavere behaalde zij een vierde plaats. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!