Betaald voetbal

Is het virus van Ted van de Pavert verdwenen? Hij vertelt het bij De week van Gelderland

Is het virus van De Graafschap-speler Ted van de Pavert voorgoed verdwenen? Dat komt hij vrijdag zelf vertellen in het programma De Week van Gelderland. © Omroep Gelderland
Is het virus van De Graafschap-speler Ted van de Pavert voorgoed verdwenen? Dat komt hij vrijdag zelf vertellen in het programma De Week van Gelderland.
De Achterhoeker stond de laatste weken namelijk letterlijk buitenspel bij De Graafschap. Een virus wierp de verdediger terug en daardoor kon hij al meerdere wedstrijden niet meespelen. Nu is Van de Pavert op de weg terug. 
Daarnaast zal de Achterhoeker, die al vanaf de jeugdjaren bij De Graafschap speelt, natuurlijk spreken over de huidige situatie van De Graafschap én wat verwacht hij eigenlijk van de toekomst? Kan dit team ervoor zorgen dat de club de komende jaren in de eredivisie speelt? En hoe kijkt hij naar NEC, de club waar hij vorig jaar nog voor speelde?

Jan Snellenburg

En zaterdag is het de dag van Vitesse-FC Utrecht. De jaarlijkse 'Theo Bos-wedstrijd'. In die jaarlijkse terugkerende wedstrijd wordt onder meer stilgestaan bij het overlijden van Vitesse-icoon Theo Bos. Vitesse-redder Jan Snellenburg was jarenlang goed bevriend met Theo Bos, wat doet deze wedstrijd met hem? Daarover zal Snellenburg onder andere aanschuiven.
Ook zal Snellenburg zijn altijd ongezouten mening geven over de huidige prestaties van Vitesse, want die zijn natuurlijk erg wisselvallig. 
Meer zien? De Week van Gelderland begint vrijdag om 17.20 uur. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!