Gemeente Doetinchem

Graafschap-speler Olijve heeft gebroken neus

Frank Olijve, foto Omroep Gelderland
Frank Olijve van De Graafschap heeft een gebroken neus overgehouden aan de wedstrijd van afgelopen weekend tegen AZ. Hij kreeg in de tweede helft een klap in zijn gezicht van AZ aanvaller Oussama Idrissi en liep daarbij de breuk op. Idrissi kreeg geen kaart voor het slaan.
DOETINCHEM - Frank Olijve van De Graafschap heeft een gebroken neus overgehouden aan de wedstrijd van afgelopen weekend tegen AZ. Hij kreeg in de tweede helft een klap in zijn gezicht van AZ aanvaller Oussama Idrissi en liep daarbij de breuk op. Idrissi kreeg geen kaart voor het slaan.
Het bloedde hevig, maar met een tampon in de neus wist Olijve de wedstrijd toch uit te spelen. Na afloop van de wedstrijd, die met 1-0 werd verloren, gaf de middenvelder nog aan dat het allemaal wel mee viel, hij dacht in ieder geval dat de neus niet was gebroken. Inmiddels is het onderzocht en blijkt het dus toch anders te zijn. 
Aanstaande zaterdag speelt De Graafschap thuis tegen koploper PSV. Het is nog niet duidelijk of Olijve dan mee kan spelen, bijvoorbeeld met een speciaal masker. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!