Gemeente Overbetuwe

Auto's en vrachtwagen in beslag genomen na discussie over oorzaak ongeluk

Bij een ongeval op de A50 bij Heteren zijn maandagavond twee gewonden gevallen, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Bij de aanrijding waren vier auto's en een vrachtwagen betrokken. De politie heeft de vijf betrokken voertuigen in beslag genomen om te kunnen onderzoeken wat er gebeurd is. © Omroep Gelderland
HERVELD - Bij een ongeval op de A50 bij Heteren zijn maandagavond twee gewonden gevallen, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Bij de aanrijding waren vier auto's en een vrachtwagen betrokken. De politie heeft de vijf betrokken voertuigen in beslag genomen om te kunnen onderzoeken wat er gebeurd is.
Door het ongeval zijn twee rijstroken in de richting Arnhem al vanaf 18.15 uur dicht. Dat zorgde voor een forse file. Rond 18.30 uur was de vertraging opgelopen tot ongeveer 40 minuten.  
Het ongeval gebeurde omdat een vrachtwagen, die met vijf andere vrachtauto's in colonne reed, een personenauto aantikte. De personenauto raakte daarna drie andere auto's. 
De betrokkenen zijn het niet eens over wie er schuldig is, waarop de politie besloot alle auto's en de vrachtwagen in beslag te nemen. De situatie van het ongeval wordt dan op een andere plek gereconstrueerd. 
De verwachting is dat de rijstroken nog tot zeker 22.00 uur dicht zijn. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!