Nieuws

Gebroken neus en kneuzingen; vrouw zwaar mishandeld na aanrijding

Archieffoto
Een vrouw van 55 is op zondag 28 oktober ernstig mishandeld in Velddriel. Ze liep een gebroken neus en kneuzingen over haar hele lichaam op. Dat meldt de politie Bommelerwaard deze zaterdag.
VELDDRIEL - Een vrouw van 55 is op zondag 28 oktober ernstig mishandeld in Velddriel. Ze liep een gebroken neus en kneuzingen over haar hele lichaam op. Dat meldt de politie Bommelerwaard deze zaterdag.
Het slachtoffer fietste die dag rond 17.30 uur vanaf de Oostenbroekweg linksaf de Laarstraat op. Ze werd daarbij van achteren aangereden door een auto.

Geschopt en geslagen

Hoewel de fietsster op de grond lag, begonnen de twee inzittenden haar te slaan en te schoppen. Ook scholden ze haar uit. Na de brute mishandeling is de vrouw in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen. 
Volgens het slachtoffer reden de mannen in een lichtkleurige sedan, nieuw type. Wat de aanleiding was voor de mishandeling weet ze niet. De politie hoopt op tips van getuigen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!