Nieuws

Man rijdt al zo'n 60 jaar zonder rijbewijs

Bij een verkeerscontrole in Nijmegen is donderdagmiddag een man staande gehouden die waarschijnlijk al zo'n 60 jaar zonder rijbewijs rijdt. De man van bijna 80 jaar gaf toe nooit een rijbewijs te hebben gehad. © Politie Nijmegen-Zuid
NIJMEGEN - Bij een verkeerscontrole in Nijmegen is donderdagmiddag een man staande gehouden die waarschijnlijk al zo'n 60 jaar zonder rijbewijs rijdt. De man van bijna 80 jaar gaf toe nooit een rijbewijs te hebben gehad.
De controle werd door de politie gedaan in de wijk Hatert. Meerdere voertuigen werden gecontroleerd, waaronder die van de man. 

60 jaar

'Normaal verwacht je niet veel bijzonderheden van deze doelgroep maar hij gaf aan geen rijbewijs bij zich te hebben', schrijft Politie Nijmegen-Zuid op Facebook. 'Wij hebben vervolgens in onze systemen gekeken en wat bleek? Geen recente maar ook geen historische rijbewijsgegevens bij ons bekend. Hij gaf later aan nooit een rijbewijs te hebben gehad. Exact zullen we het nooit weten, maar mogelijk rijdt deze man dus al 60 jaar zonder rijbewijs!'
De man mocht niet verder rijden en heeft een boete gekregen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!