Instagram

Bon Jovi na 13 jaar terug in Nijmeegse Goffertpark

Bron ANP/EPA
Fans van Bon Jovi kunnen op donderdag 13 juni 2019 hun hart ophalen. De Amerikaanse band treedt dan op in het Goffertpark in Nijmegen. Dat heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt.
NIJMEGEN - Fans van Bon Jovi kunnen op donderdag 13 juni 2019 hun hart ophalen. De Amerikaanse band treedt dan op in het Goffertpark in Nijmegen. Dat heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt.
Dertien jaar geleden speelde Bon Jovi ook in het Goffertpark. In juni 2010 was de band voor het laatst in Nederland, toen stonden de rockers op het strand van Scheveningen.
Vanaf vrijdag 2 november start de kaartverkoop voor het openluchtconcert, dat de naam This House Is Not For Sale-Tour heeft gekregen. Kaarten zullen volgens ticketverkooppunt Ticketmaster tussen de 88 en 140 euro gaan kosten. Als speciale gast staat ook de Nederlandse band Kensington op het programma.

Wereldberoemd

Naast Nederland doet de band veel andere Europese landen aan, zoals Rusland, Denemarken, Engeland en België. De tour ontleent zijn naam aan het gelijknamige dertiende studioalbum dat in 2016 is uitgekomen. Bekende hits van de band zijn AlwaysLivin’ on a Prayer en Bed of Roses.
Voor wie alvast in de stemming wil komen:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!