Gemeente Culemborg

Verdachte en slachtoffer Culemborg van Griekse komaf

De 31-jarige man die in de nacht van zondag op maandag is aangehouden in verband met de dood van 47-jarige vrouw in Culemborg, is van Griekse afkomst. Ook het slachtoffer heeft een Griekse achtergrond. © Omroep Gelderland
CULEMBORG - De 31-jarige man die in de nacht van zondag op maandag is aangehouden in verband met de dood van 47-jarige vrouw in Culemborg, is van Griekse afkomst. Ook het slachtoffer heeft een Griekse achtergrond.
Dat bevestigt de advocaat van de verdachte vrijdag. De rechter bepaalde donderdag dat de verdachte nog zeker twee weken vast blijft zitten in afwachting van verder onderzoek.
Het lichaam van de vrouw werd aangetroffen in een woning aan de Herenstraat in Culemborg. Agenten vonden haar nadat de 31-jarige man hen daarop wees.
Volgens zijn advocaat zit de man in beperking. Dat betekent dat hij alleen mag praten met zijn advocaat en verder geen contact met de buitenwereld mag hebben. 

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52