RTV Nunspeet

Nunspeetse dansers gevraagd voor dansshow op tv

Deze zomer tijdens het NK dansen, kwam de uitnodiging van een scout van een nieuw dansprogramma op tv. Of team MOVE van IDance Nunspeet mee wilde doen aan deze show. Uit een van de vele dansgroepen werden zij onlangs uitgekozen om naar het Mediapark in Hilversum te komen en auditie te doen. © RTV Nunspeet
NUNSPEET - Deze zomer tijdens het NK dansen, kwam de uitnodiging van een scout van een nieuw dansprogramma op tv. Of team MOVE van IDance Nunspeet mee wilde doen aan deze show. Uit een van de vele dansgroepen werden zij onlangs uitgekozen om naar het Mediapark in Hilversum te komen en auditie te doen.
Dit lieten de dansers van IDance, onder leiding van Emily Lighthart en eigenaresse Heidy Bouw, zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Tijdens een van de opnamedagen mochten zij in dezelfde studio als waar 'Dance Dance Dance' wordt opgenomen, zich warmdraaien en uiteindelijk hun dans doen voor een vakjury van het programma, met de beroemde Timor Steffens.
De dansers hebben goede feedback gekregen en ze mochten ook allemaal deelnemen aan een screentest. Om mee te doen aan het programma waren ze als team toch te jong maar deze geweldige ervaring neemt niemand ze meer af.
Wil je deze groep en ook alle andere dansgroepen bewonderen? Op zaterdag 8 december geven bijna 200 dansers twee shows voor jong en oud, in Veluvine Nunspeet.