Gemeente Doesburg

Elf bekeuringen bij controles in Doesburg

Tijdens een controle van de politie Doesburg op woensdag zijn elf boetes uitgedeeld. Twee boetes werden uitgedeeld tijdens een controle op fietsverlichting en de andere negen tijdens een controle bij de Parallelweg, die voor auto's afgesloten is.
DOESBURG - Tijdens een controle van de politie Doesburg op woensdag zijn elf boetes uitgedeeld. Twee boetes werden uitgedeeld tijdens een controle op fietsverlichting en de andere negen tijdens een controle bij de Parallelweg, die voor auto's afgesloten is.
'Een klein stukje omrijden kan je 95 euro, plus negen euro administratiekosten besparen', schrijft de politie op Facebook. De Doesburgse politie laat weten dat veel automobilisten de bebording van de afgesloten Parallelweg nog altijd negeren. Tijdens de controle werden woensdagmiddag in een uur tijd negen bekeuringen uitgeschreven.
De politie meldt daarnaast ondanks de vakantie woensdagmorgen veel fietsers gecontroleerd te hebben op hun verlichting. Twee fietsers hadden de verlichting niet op orde en kregen een bekeuring.