Ermelo

Brent, Thomas en Julian gamen 24 uur lang voor het goede doel

ERMELO - Drie leerlingen van het Groevenbeek in Ermelo hebben vrijdag een 24 uur durende game-marathon afgerond. De jongens zaten een dag lang achter de PlayStation om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De 14-jarige Brent, Thomas en Julian deden dit in het kader van hun maatschappelijke stage.
Tot vanochtend 11.00 uur was het non-stop gamen voor de drie. Nou ja, bijna non-stop. 'We gaan wel pauzes houden om even te eten en te plassen, maar de bedoeling is niet langer dan een paar minuten,' vertelt Thomas van Middendorp. 
De jongens waren goed voorbereid. 'We hebben veel snacks en drinken ingeslagen om de 24 uur door te komen. Ook hoop ik dat het licht van de tv ons wakker gaat houden.'

Liever gamen dan fietsen

Het goede doel hadden de jongens snel gevonden. 'Julian's ouders hebben een keer 24 uur lang gefietst voor het Kinderfonds. Wij vinden dat ook een goed doel, maar in plaats van fietsen, gaan wij dus gamen,' aldus Thomas. 
Het doel is om 1250 euro op te halen. De teller stond vrijdag na afloop op 1260 euro. Doneren kan nog tot en met zondag. 
Een deel van de voorraad snacks en drinken:
Drie leerlingen van het Groevenbeek in Ermelo hebben vrijdag een 24 uur durende game-marathon afgerond. De jongens zaten een dag lang achter de PlayStation om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De 14-jarige Brent, Thomas en Julian deden dit in het kader van hun maatschappelijke stage.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!