Nieuws

Griezelen in Gelderland; stippel hier je Halloween route uit

Nog even en het is Halloween! En ook in Gelderland wordt het griezelfeest meer en meer gevierd. Waar moet je de komende dagen zijn om ultiem Halloween te vieren? © Omroep Gelderland
BEEKBERGEN - Nog even en het is Halloween! En ook in Gelderland wordt het griezelfeest meer en meer gevierd. Waar moet je de komende dagen zijn om ultiem Halloween te vieren?
Versierde huizen en straten, trick or treat, pompoenen bij de voordeur en complete spooktochten worden er georganiseerd! Ook in onze provincie vieren mensen het Amerikaanse griezelfeest. 

Halloween in Gelderland

Waar moet je de komende dagen zijn om ultiem Halloween te vieren? We hebben een overzicht voor je gemaakt van verschillende evenement in Gelderland. Van spooktochten in een verlaten V&D pand in Arnhem, de Horror Drive bij GelreDome tot de griezel expres op de Veluwe. 

Halloween bij jou in de buurt?

Is jouw huis ook omgetoverd tot spookhuis? Heb je met de buren de hele straat versierd voor Halloween? Of organiseer je een spooktocht? Voeg deze dan toe aan de kaart en omschrijf in het kort even wat er te doen of te zien is. 
Kik op de interactieve kaart om te kijken of er bij jou in de buurt Halloween gevierd wordt en stippel zo je halloweenroute uit voor dit weekend. Tekst gaat verder onder de kaart.
 -  kaart - 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52